Frakt og Retur

Frakt

Ulldesign benytter i hovedsak Posten sin Norgespakke til frakt av varer innad i Norge. Varene er da forsikret for inntil 2500 kr og kan spores fra de er registrert på terminal. Da sender også Posten sporingsinformasjon til det norske mobilnummeret kunden har oppgitt.

Standard fraktkostnad - kr 70

Ved kjøp over kr. 1200 - FRI frakt innad i Norge

Om pakken skal sendes til Svalbard og Jan Mayen gjelder de samme satsene, men det må fylles ut en tolldeklarasjon. Ta kontakt på mail til ull@ulldesign.no når du har bestilt, eller ønsker å bestille, varer som skal til Svalbard eller Jan Mayen, så passer jeg på at tolldeklarasjonen fylles ut når varene sendes.

Ulldesign sender også håndfargede hesper til resten av Norden og Europa med Posten. Her sendes pakkene uten sporing. Ulldesign ship handdyed yarn to the Nordic countries and rest of Europe using the Norwegian postal service. These packages are sent without tracing to keep cost at a minimum.

0 - 350 g inkl. emballasje - kr. 75

351 - 1000 g inkl. emballasje - kr. 180

1001 - 2000 g inkl. emballasje - kr. 230

 

ANGRERETT

Dersom pakken er sendt sendt i Norge, og du ønsker å benytte deg av angreretten, vennligst gi beskjed på ull@ulldesign.no så snart som mulig, og senest 14 dager etter at varen er mottatt. Du vil få tilsendt et angrerettsskjema som må fylles ut og legges ved varen du returnerer. Du må selv stå for returporto.

For øvrig henvises det til våre Kjøpsbetingelser.